Založ si blog

Milujem prezidenta Kisku. Na Mikuláša mi pripravil pekný darček

Prezident Kiska sa neodvolá proti rozsudku v kauze neoprávnene kúpeného pozemku od doktora Franca a pán doktor a jeho rodina si môžu vydýchnuť. Pozemok, v odhadovanej cene asi milión EUR, ktorý pán prezident kúpil v dobrej viere vari za 1800 Eur, mu už čochvíľa bude opäť patriť, tak ako mu patril aj predtým.

 

„Pán Kiska sa s nami stretol. Ospravedlnil sa za to, že nás do toho celého zatiahol. Povedal, že celú vec bude riešiť inak,“ povedal pre Pravdu Franc.

 Kiska povedal Francovi, že si bude peniaze nárokovať od osoby, od ktorej pozemok kúpil. Ide o osobu, ktorá pozemok v roku 1999 získala len dva dni predtým, ako ho predala Kiskovi.

 

Pekné od pána prezidenta, že sa ospravedlnil doktorovi Francovi. Len nechápem do čoho celého ich zatiahol. Pokiaľ si pamätám, tak do celého zatiahol pána prezidenta práve doktor Franz, ktorý si súdne, keďže dohodnúť sa pán prezident odmietol, nárokoval svoj vlastný pozemok.

 

Pamätám si tiež, že pán prezident vravel v médiách čosi o nezodpovednom vlastníkovi – to ako o doktorovi Francovi, ktorý sa o svoj pozemok vôbec nestará. Podľa neho to je asi relevantný dôvod, aby si ho mohol za 1800 EUR kúpiť. Už vtedy ma to nesmierne pobavilo.

 

Preboha! Ja si tu len tak pre nič za nič vypisujem blogy a práve ma napadlo, že som náš rodinný dom už týždeň neupratal. Úplne som na to zabudol, keďže moja milovaná manželka je na liečení. A teraz niekto dobehne a náš dom si kúpi, lebo som nezodpovedný vlastník. A ani zaň nemusí vysoliť nehoráznych 1800 EUR, keďže odhadovaná cena nášho domu sa ani len z diaľky nepribližuje k miliónu.

 

Pán prezident tiež sľúbil, že celú vec bude riešiť inak. Nebude od pána doktora vymáhať tých 1800 EUR.

 

Naozaj zlatý ten náš prezident. Hotový anjel.

 

 

Podľa zistení Pravdy by sudca mal ešte asi o desať dní pojednávať prípad, ktorý sa týka tiež nehnuteľnosti a vydržania a figuruje v ňom opäť sprostredkovateľ, ktorý dohodil pozemok Kiskovi. Ide o osobu, ktorá dlhodobo pracovala pre Kisku a toho na súde oslovovala ako „Andrej“. Daný sprostredkovateľ povedal, že s Kiskom má stále dobrý vzťah.

 

Toto hádam ani netreba komentovať.

 

Naozaj milujem prezidenta Kisku. Aj sa ospravedlní, keď už ten súdny spor  prehral, aj urobí anjelske gesto, že si nebude od doktora Franca vymáhať žiadne peniaze. Asi to predsa len skúsi vymáhať od človeka, ktorý ho aj na súde oslovuje Andrej.

 

Ešte by mohol pána prezidenta pozvať Pod lampu Štefan Hríb a pekne sa s ním o tomto geste šľachetnosti milo porozprávať.

 

Alebo tomu môže venovať tematické číslo Týždňa.

 

Prezident Kiska ma naozaj potešil. Na Mikuláša mi pripravil pekný darček.

Ale už musím končiť priatelia a bežím upratovať, aby nám náhodou predsa len niekto nepredal náš rodinný dom z titulu, že som nezodpovedný vlastník.

 

To by ma moja manželka zabila aj s mojimi blogmi!

Taký politik ako Igor Matovič sa tu ešte nenarodil

16.12.2021

Igora Matoviča sledujem od prvej chvíle ako sa zjavil na našej politickej scéne. Počas svojho desaťročného pôsobenia v najvyššej politike priniesol celý rad originálnych nápadov, priviedol na scénu celý rad významných osobností. Jeden poslanec vedel napríklad pri skladaní poslaneckého sľubu zahrať poslancom pekne na fujare a ešte k tomu aj v slovenskom národnom [...]

V utorok obsadili antivaxeri z vedeckých kruhov vysielanie ČTV 2 a polícia vôbec nezasiahla

19.11.2021

V utorok večer obsadili antivaxeri z vedeckých kruhov vysielanie ČTV 2 a odvysielali filmový dokument Lovci mikróbov. S manželkou sme si po vzhliadnutí niekoľkých pripomenutí povedali, že to bude asi nejaká Covid propaganda, ale vraveli sme si, že nezaškodí, vypočuť si aj názory druhej strany. Filmový dokument sa tváril spočiatku veľmi nevinne. Príjemným a pútavým [...]

Igor Matovič zachráni občanov pred koronou aj keby ho mali potom za to ukrižovať ako Ježiša Krista

29.10.2020

V tomto blogu kde tu prezradím nejaké tajomstvo, možno aj veľké. A nie je vylúčené, že nejaké dôležité tajomstvo neosvetlím vôbec. Tak to už niekedy chodí. Zvlášť, keď nám hrozí zo všadiaľ korona. Okrem toho, že nám Covid utešene ohrozuje naše zdravie, celkom slušne rozvrátil aj našu spoločnosť. Tridsať percent obyvateľov serie na opatrenia – [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

jabrezina

Tak si myslím ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 40
Celková čítanosť: 261704x
Priemerná čítanosť článkov: 6543x

Autor blogu